“Welcome to the new server” free PCBs

Welcome to the new server. Please help us out by leaving a comment below. We’ll send out some free PCB coupons, and double coupons for each new reported problem.

Forum, blog, wiki, and free PCB store are all open again. Please report any problems in the comments or the forum.

Migration was a bit dicey. We ran into a known WordPress problem. If you see any funny characters in posts or comments please help us by posting the link somewhere.

Twitter, Facebook, and other plugins will be back online shortly.

Join the Conversation

67 Comments

  1. Index , Catagories , Projects and some other sections used to be on the right side of the page but are now all displayed at the bottom of the page after the blog entries.

  2. Hi Ian,
    That’s really nice to see you back on the scene …
    Everything seems to work greatly
    I’ve check some links and everythnig was OK
    Thanks for such a good job
    May the force be with you
    Skappy

  3. Image issue fixed, thanks! I’ve gotta do a bunch of little back-end things, then I’ll start sending out the PCB coupons :)

    1. Incidentally, most of my interaction with the Dang. Proto. community is through the forum, and the RSS feed of new topics and replies. It took me quite a while (until the server problem thread started going strong) to realize that anything was wrong.

  4. Nice logo, I don’t think you guys are sinking any time soon!

    The blog will be move to this ‘wide’ version now? No more slim website style?

    A PCB would be nice to get started on CPLDs..

  5. Ian, images in the RSS feed have been missing since ‘the incident’, and although I can now see them here, they are still missing in the feed.
    Maybe it will fix itself with the upcoming posts, can’t tell..

  6. Seems to be working alright here! Main page was a little slow at first, but maybe was just some old cache, seems zippy now!

    PS: I’d love a PCB! :D

  7. I didn’t even notice that the site went down. I’ve been on here quite a bit. It must have been while I was asleep. Great job!

  8. Wow, that was a great transition!

    And what a way to celebrate too! You never can have enough free PCBs…

    Thanks!

  9. Everything seems fine on IE 9, I have nooticed that the link to the free pcb store is missing on the top of the page below the logo, one pcb plz.

    1. I’m not sure if its a bug, (in the forum sites) but i don’t see why the button “Advanced search” at the top right hand corner (under the search input field) is in white font when the background color is in white too, kinda makes the button hard to find as it is camouflaged!
      (PLEASE GIVE ME A DOUBLE PCB COUPON IF I AM RIGHT, THANKS ^_^)

      1. I’m not sure if its a bug, but i can’t receive the “activation e-mail” when i register for the forums, username ==> mrjohngoh (i have waited a few hours to confirm that i can’t receive the e-mail, not that it is a time lag, plus i have checked my spam folder too)

        when i try to login, i get
        “The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.”

        when i try to resend the activation e-mail i get
        “The activation e-mail has been sent to your e-mail address.”
        but still don’t receive the e-mail

        when i try to re-register, i get
        “The username you entered is already in use, please select an alternative.
        The entered e-mail address is already in use.
        The submitted form was invalid. Try submitting again.”

        (PLEASE GIVE ME A DOUBLE PCB COUPON IF I AM RIGHT, THANKS ^_^)

      2. Hi John – sorry about the registration issue. The email system wasn’t setup correctly at the beginning. It should have be working now. If not, please write me (ian @ this site) and I’ll activate it manually.

  10. Mmmmm, new servery goodness. Be nice to know what you were being attacked at the old one…

  11. WP Super Cache is installed but broken. The path to wp-cache-phase1.php in wp-content/advanced-cache.php must be fixed!

  12. Great work Ian. It takes a lot of patience and know how to cope with all the issues that come along when you are doing so much in different areas. Good to see DP back up and running.

  13. The “Hang in There” image at the top didn’t load in my RSS feed.

    And I’d love a coupon or two please.

  14. New servers seem to be holding up well, I noticed my feeds loading faster in iGoogle today :) That was a nice surprise. Congrats on the successful updates, only broken things I can find are due to SurfControl here at work :(

  15. Congrats on the move! The mobile version of the site is back to normal.

    If there are any free coupons left, I’d love one please?

  16. It’s been nice so far!

    Except every so often The dangerous prototypes logo gets replaced with some larger painted banner it seems.

  17. Looks good. I checked it on my RSS reader (Pulse) on my Android and it all looked good on there too. Thanks for such a great site.
    I’d love to get a free PCB, if possible. I’ve been trying for a long time and never seem to get a comment in fast enough!

    1. Thanks for the report. This is my fault for not updating some links when we re-arranged the wiki a few weeks ago.

  18. I already posted, but I just found a bug/mistake/something or other…

    It seems as if the sidebar is loading at the bottom of the page for me. If you need more info regarding the problem (browser: Chrome 12.0.742.91 for Mac, if it helps) just email :)

    Really like where things are going though!

  19. I already posted, but I just found a bug/mistake/something or other…

    It seems as if the sidebar is loading at the bottom of the page for me. If you need more info regarding the problem (browser: Chrome 12.0.742.91 for Mac, if it helps) just email :)

    Really like where things are going though!

    here’s what it looks like (large image warning): http://www.webpagescreenshot.info/img/620961-616201155402AM

  20. webOS browsers with “User-Agent: Mozilla/5.0 (webOS/1.4.5; U; en-US) AppleWebKit/532.2 (KHTML, like Gecko) Version/1.0 Safari/532.2 Pre/1.0” don’t automatically get shown the mobile site (?wpmp_switcher=mobile). It’s much nicer for their small screens. Thanks!

  21. Thank you for helping us get back online. There’s some minor updates, a new mobile theme in the forum and more. I just send out 12 PCBs to random commenters, and 3 doubled “bug report” coupons for the new bug reports. Thanks again, and please let me know if you run into any problems.

    1. Thanks Megabug. That’s my fault, I published a copy of an old post and it had a strange date. When I fixed it wordpress changed the URL but the facebook and twitter posts had already been pushed out.

  22. Hi, I ran into an issue on Friday where I was unable to post a comment on the free friday facebook PCB at about 4pm. Later at about 730 I was able to add a comment. I’m not sure if its really a bug with the new server but I hope it helps. Is it too late for a free PCB code?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.